TIKI TAKA TOKO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 631 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tiki Taka Toko. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 10:21 Selamat!
10 okt 2022 om 21:46 Top top en nog eens top. Keurig op tijd. Zeer vriendelijke bezorger. Warm, smakelijk.....kortom voor herhaling vatbaar!! DANK !!!
16 sep 2022 om 20:37 Het eten is nooit aangekomen. Twee uur gewacht. Wel betaald en niks ontvangen. Restaurant neemt de telefoon niet meer op. Heel slecht.
12 sep 2022 om 0:31 Duurde veel te lang, 90 minuten
2 sep 2022 om 18:15 Vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk. Zeker een aanrader
29 aug 2022 om 17:37 Eten was heerlijk.
28 aug 2022 om 19:58 Eten was super. Bezorgtijd daarintegen. 17:45 besteld en om 19:20 pas eten bezorgd.
4 jul 2022 om 23:17 Was eerste keer maar ik Ga vaker hier bestellen
3 jul 2022 om 20:10 Eten was heerlijk ,behalve de redang veel vet tussen het vlees wat we eruit hebben gehaald dus bleef er niet veel over, smaak was wel goed
2 jul 2022 om 22:07 Eerste keer besteld, we hebben heerlijk gegeten. Vegetarische rijsttafel, prima! We gaan vaker bij Tiki Taks Toko bestellen.
1 jul 2022 om 0:32 Heerlijk gegeten! Echt verwennerij!
19 jun 2022 om 11:49 De porties zijn klein. Prijs kwaliteit verhouding klopt niet. Smaak viel tegen. Was de eerste keer, twijfel of we opnieuw zullen bestellen.