TIKI TAKA TOKO

TIKI TAKA TOKO De authentieke keuken van Indonesia

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 515 beoordelingen
25 jan 2021 om 11:42 Dit ie echte Indische rode nasi. Gerechten ook prima. Echt Indonesisch zoals het hoort.
18 jan 2021 om 23:46 Na gebeld te hebben een duidelijke en vriendelijke uitleg waarom t zo lang ging duren. Het eten maakte het meer dan goed. Goed verzorgt en verse ingrediënten! De kinderen vonden vooral de spekkoek erg lekker! Het milde eten was voor hen nog te pittig.
15 jan 2021 om 21:19 Eten was echt top! Waar voor je geld.
12 jan 2021 om 22:25 Eten matig! Te lang gewacht!!
11 jan 2021 om 0:20 Eten was heerlijk en goed verzorgd Heel vriendelijk aan de telefoon
9 jan 2021 om 21:58 Eten was erg lekker. Alleen lang moeten wachten maar werden daarover wel goed geïnformeerd. Helaas de pastei niet meegeleverd maar kwamen met een goed alternatief. Dus goede ervaring!
9 jan 2021 om 21:19 Heerlijk eten en genoeg, enige opmerking is dat het iets warmer had gemogen.
30 dec 2020 om 9:38 we hebben genoten van de lekkere bakjes indonesisch eten in de rijstafel. Alleen jammer dat je bei bestelling alleen mild of pittig kan kiezen en niet weet welk gerechten met de rijstafel komen. Zou fijn zijn als je die bei bestelling zou kunnen aangeven.
25 dec 2020 om 22:23 Lekker! Eindelijk een beetje het gevoel dat je nog “gezond” kan bestellen. Lekkere groenten!
13 dec 2020 om 20:49 Eten was heerlijk en vriendelijk te woord gestaan.
13 dec 2020 om 16:21 De gerechten waren heerlijk. Jammer dat hun bezorger zich had afgemeld waardoor het lang duurde. Het was het wachten wel meer dan waard!