TIKI TAKA TOKO

TIKI TAKA TOKO De authentieke keuken van Indonesia

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 616 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tiki Taka Toko. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 11:49 De porties zijn klein. Prijs kwaliteit verhouding klopt niet. Smaak viel tegen. Was de eerste keer, twijfel of we opnieuw zullen bestellen.
8 jun 2022 om 6:36 Het eten was lekker, alleen was het te koud en moest het opgewarmd worden. Het was niet overdadig veel. Vooral van de rijst en bami was er weinig. De kroepoek was oud.
6 jun 2022 om 9:32 Altijd heerlijk eten en het wordt heet bezorgd!
29 mei 2022 om 20:11 Weer heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd
28 apr 2022 om 16:08 1e keer besteld. Mijn man en ik vonden het eten niet lekker. Het eten leek niet vers, boontjes zacht, deeg om de kip heen doorweekt en papperig, De lemper die ik kreeg was ijskoud en deels bevroren. We zullen niet nog een keer bestellen.
26 apr 2022 om 19:14 Als ik een Indonesische oma had gehad, had ze dit eten gemaakt.
22 apr 2022 om 20:17 Het duurde een beetje lang maar dat snap ik ivm ramadan, ik ben erg blij met het eten; alsof mijn oma het zelf had gemaakt zo lekker.
20 apr 2022 om 9:45 Prijs kwaliteit viel mij persoonlijk wat tegen. Bezorging duurde erg lang, ivm rammadan vertelde de bezorger.
12 apr 2022 om 22:23 Heerlijk!!! zweetdruppels op de neus waard! Ajam Rica Rica (Ritja) Even een indische klassieker! selamat!
3 apr 2022 om 19:50 Perfect verpakt en mooie uitgesproken smaken. Smaakte overheerlijk!
20 feb 2022 om 20:47 Waren een half uur te vroeg. Het smaakte zurig ofzo. Smaken komen totaal niet overeen met andere indonesische toko’s zoals wij gewend zijn.
19 feb 2022 om 12:42 Heerlijke gegeten en super van de bezorger door te stormen te rijden